Wilbert Kok

Systeemtherapie & opleiding

Wilbert Kok

Systeemtherapie & opleiding

Praktijkadres
Herengracht 560
1017 CH Amsterdam

De Praktijk

De Praktijk

Mijn praktijk is gevestigd op Herengracht 560 in Amsterdam. Op de deur staat EFT.Amsterdam en daarmee wordt direct duidelijk waar mijn zeven collega's en ik ons mee bezighouden: Emotionally Focused Therapy, in Amsterdam wel te verstaan!

Wij beschikken over een mooie praktijkruimte in een grachtenpand midden in de stad. Zelf zijn we best trots op de inrichting en de kalmte die onze ruimte uitstraalt. Hier wordt elke dag gewerkt aan vooruitgang of zo u wenst, verbetering van de kwesties waar onze clienten mee worstelen. Dat doen we met aandacht en respect in een veilige sfeer.  U bent van harte welkom!

Hieronder leest u meer over mij en mijn manier van werken.


Visie

Visie

Relatie- en gezinstherapie werkt. Het is een efficiënte vorm van psychotherapie en daardoor niet kostbaar. Het effect van een sterke relatie tussen partners is groot op kinderen: Er is meer plezier, kinderen kunnen zich beter ontwikkelen, er is ruimte om te leren en te groeien.
Sterke banden met dierbaren bieden kracht bij tegenslagen en geven betekenis aan het leven.

Relatie en gezinstherapie heeft een groot en langdurig effect en daarom is de investering niet alleen voor cliënten waardevol, maar ook voor mij als therapeut. Ik weet waar ik het voor doe.

Certificering


Certificering

Ook in mijn vak zijn papieren erg belangrijk: een selectie van de belangrijkste certificaten voor mijn vak staan op deze pagina:  het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie, het lidmaatschap van Stichting EFT Nederland en de status van 'Certified Therapist' bij het International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy. Dat zegt iets over mijn opleiding maar nog niets over het contact, dat zo belangrijk is in therapie. Een eerste indruk kunt u opdoen bij een (gratis) kennismaking, meer daarover elders op deze site.

EFT.Amsterdam

EFT.Amsterdam

EFT.Amsterdam is in 2018 opgezet vanuit het idee dat het geheel groter is dan de som der delen. Inmiddels bestaat ons collectief uit zeven collega's, te weten Eefje Dijkman, Patty Beentjes, Yvette Mol, Anja Bos, Gerda de Weerdt,  Erik Schell en ondergetekende, allen getraind in EFT vanuit verschillende vooropleidingen. Met dit zevental therapeuten bieden we Emotionally Focused Therapy aan voor stellen, individuen en gezinnen. We overleggen met elkaar, winnen adviezen in bij elkaar, verwijzen naar elkaar, houden elkaar op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons vakgebied en we zoeken regelmatig de gezelligheid op met elkaar.

U kunt de ontwikkelingen rondom EFT.Amsterdam volgen op www.eft.amsterdam

Lees verder over de
verschillende therapieën
die ik geef

Wilbert Kok

Systeemtherapie & opleiding

Praktijkadres
Herengracht 560
1017 CH Amsterdam